Training: Pedagogisch beleidsplan

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij het pedagogisch beleidsplan voor een organisatie willen schrijven. Dit kan niet omdat de wet Kinderopvang stelt dat de kinderopvangorganisatie zelf een beleid dient te ontwikkelen. Tijdens deze praktische opleiding  begeleiden wij je stap voor stap in het ontwikkelen van een stevig pedagogisch beleidsplan. Hierbij werken wij samen met onze samenwerkingspartner RiK Law: de juristen van RiK Law geven les over de juridische duiding en controle het uiteindelijke pedagogische beleid dat je hebt gemaakt op de wet Kinderopvang. 

Deze training richt zich op beleidsmedewerkers en bestuurders. Tijdens deze informatieve training krijg je veel praktische tips om een  helder en leesbaar pedagogisch beleidsplan te schrijven. We richten ons hierbij enerzijds op juridische wetgeving anderzijds op toepasbaarheid en leesbaarheid. Zo krijg je een gedegen plan zonder dat het een papieren tijger wordt. 

De training wordt gegeven door een regulier trainer van Nice to see you en een jurist van RiK Law. 

Na het volgen van deze dag ontwikkel je zelf een pedagogisch beleidsplan. 

Deze kun je door zowel onze pedagogische expert als jurist laten controleren. Zo weet je zeker dat je plan kwalitatief goed is. 

Data en tijden

In de agenda en hiernaast vindt je een de trainingsdata en tijden

Locatie 

Hoofdweg 583, 2131MT , Hoofddorp 

Kosten

€ 1.100 excl. BTW per deelnemer

Dit is inclusief: 1 studiedag, lunch, koffie/ thee/ tussendoortjes, studiematerialen, controle en feedback van het ontwikkelde beleid door jurist en pedagogisch expert. Tijdens het schrijfproces heb je recht op 2 uur telefonische coaching. 

Blijf op de hoogte!

  • Krijg automatisch een mail bij nieuw beschikbare trainingen.
  • Blijf up-to-date door een melding bij een nieuwe wetswijzing.
  • Gratis sjablonen, voorbeelden en/of ideeën. 

Trainingsdagen

08 september, 9.00 – 17.30 uur 

30 oktober 9.00- 17.30 uur 

30 november 9.00 -17.30 uur 

Deelnemen

Regel je deelname snel en eenvoudig online.
Wil je liever telefonisch boeken kan dat via:085 3011 241.