Thematafels

Thema-tafels zijn niet alleen leuk maar hebben ook een functie: Ze laten kinderen en ouders een heldere en kindvriendelijke zien welk thema actueel is. Een goede thematafel zorgt voor enthousiasme en nieuwsgierigheid.
Thematafels dragen dragen direct bij aan een positief pedagogisch klimaat.
Daarnaast laten zij  aan kinderen ouders zien dat zij welkom zijn: de omgeving is met zorg voorbereid. Dit draagt bij aan een veilig gevoel.  

Tijdens deze avond leer je 6 verschillende thema-tafel type die allen een eigen functie hebben.

Je kiest zelf het type uit dat het beste bij jouw kinderdagverblijf past en gaat zelf aan de slag om er en te maken. Hierbij kies je zelf een thema. Natuurlijk kun je kiezen voor uit een groot aanbod aan verbruiksmaterialen. Naast de reguliere docent is er ook een timmerman aanwezig om je hierin te begeleiden. 

O en nee…. je hoeft echt niet supercreaties of enorm handig te zijn om met een een geweldige thematafel naar huis te gaan. Daar zorgen we voor! 

 

We starten onder een kop koffie met koek met een  korte presentatie waarbij we aan de hand van zes type thematafels de functie en doelgroep bespreken. Hierbij krijg je praktische tips hoe je eenvoudig tot mooie resultaten kunt komen. Van deze presentatie krijg je een hand-out dus mee-pennen hoeft niet. 

Na de presentatie kies je zelf een type thematafel die je wilt gaan maken. De meeste deelnemers kiezen om een tafeltje van hout te maken als basis. Dat hoeft natuurlijk niet. Jij bepaalt. 

De tafel vul je op met poppetjes, diertjes, figuurtjes en een passende achtergrond. Hiervoor zijn veel gebruiksmaterialen aanwezig. Kom je er niet uit? Dan is de regulier docent én een timmerman aanwezig om je te helpen. 

Je gaat dus naar huis met een tafel die je direct kunt inzetten op jouw kinderdagverblijf. Super handig. 

Tip: je kunt ook met een groepje PM’ers komen: zo kun je tafel maken voor meerdere thema’s en weet je zeker dat je voorlopig voor ieder thema een mooie tafel hebt! 

Data en tijden

In de agenda vindt je actuele workshopdata 

Een workshop duurt van 19:15 tot 21.15 uur. 

Locatie 

Hoofdweg 583, 2131MT , Hoofddorp

Kosten

€ 55,00 excl BTW

Inclusief: verbruiksmaterialen, hout door de tafels, kofiie/thee/ fruitwater, iets lekkers bij de koffie

Blijf op de hoogte!

  • Krijg automatisch een mail bij nieuw beschikbare trainingen.
  • Blijf up-to-date door een melding bij een nieuwe wetswijzing.
  • Gratis sjablonen, voorbeelden en/of ideeën. 

Actuele data Workshop Thematafels

13 november, 19.15 uur

 

Deelnemen

Regel je deelname snel en eenvoudig online.
Wil je liever telefonisch boeken kan dat via:085 3011 241.