Specialist in de Kinderopvang

Nice to see You!

Opleidingen en scholing

Nice to see you biedt gedegen scholing rondom opvoeding, pedagogiek en kinderopvang. 
Wij richten ons hierbij uitdrukkelijk op volwassenen. 

Enkele opleidingen die wij bieden: Babyspecialist, pedagogisch coach, MBO 3 pedagogisch medewerker, MBO 4 Gespecialiseerd pedagogisch medewerkerker, VVE scholing Uk en Puk. 
Onze opleidingen zijn gestoeld op de IKK wetgeving en geaccrediteerd
Tevens komt u bij het volgen de meeste opleidingen in aanmerking voor het STAP-budget

Cursussen en workshops sluiten aan bij de actuele wet- en regelgeving en dagelijkse praktijk. Vaak word het afgesloten met een bewijs van deelname. 

Individuele scholing vindt u terug in de agenda
Incompany wordt in samenspraak met de organisatie ingepland aan de hand van de behoefte, wensen en (praktische) mogelijkheden. 

Coaching en beleidswerkzaamheden

Onze poule van pedagogisch coaches zijn uiteraard allen gecertificeerd en bieden pedagogische coaching op locatie aan de hand van een cyclisch coachingsplan dat op maat gemaakt word voor uw organisatie. Tevens leveren wij beleidswerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van een  pedagogisch beleidsplan, veiligheid- & gezondheidsplan of AVG documentatie.
Er is ook een mogelijkheid voor een quickscan waarna u opbouwende feedback en tips ontvangt zodat u zelf een verbeteringstraject kunt uitvoeren.  

Juridische dienstverlening

Onze NTSY-juristen kunnen u helpen met het opstellen van bezwaarschriften na een handhaafrapport. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in bestuurrechtprocedures rondom de wet Kinderopvang. 
Tevens begeleiden zij aan- of verkopende partijen bij een overnametraject. 
Ten slotte adviseert onze arbeidsrechtenadvocaat u graag omtrent personele vraagstukken. 

Ontvang tips

Agenda